Svatba

váš jedinečný den si zaslouží jedinečné služby

Svatba patří mezi nejšťastnější okamžiky v životě. Prožijte svůj naprosto výjimečný den nejen s rodinou a přáteli, ale i s naprosto výjimečnou zábavou - fotokoutkem Fotobedna. A čím je Fotobedna tak výjimečná, aby jste si vybrali právě nás?

Důvodů je hned několik. Fotobedna má skvělou technologii klíčování, která vám zajistí zábavu po celý den, večer, vlastně tak dlouho, jak budete chtít. Díky dotykem měnitelnému pozadí i popředí můžete být totiž během vteřiny například na písečné pláži, stát se filmovou hvězdou nebo letět do vesmíru, a to klidně s celou vaší rodinou. Fotobedna má skvělý tým profesionálů, kteří se doslova rozkrájí jenom pro vaše potěšení.

Fotobedna má i superkvalitní technologii tisku, takže vám vaše životně důležité snímky rodiny, přátel a kamarádů nevyblednou ani po letech. Navíc vám od každé fotky vám vytiskneme tolik kopií, kolik si jich budete přát, což není mezi fotokoutky standard. Už žádná omezení tisku!

Vozíme sebou minimálně 60 rekvizit, které jsou automaticky v ceně. A pokud byste si přáli něco extra speciálního, tak vám rekvizitu můžeme vyrobit na míru.

Aby toho nebylo málo, tak pro svatby máme jako speciální dárek 30% slevu!

Tak už na nic nečekejte, udělejte si nezávaznou poptávku a dopřejte si Fotobednu na vaši svatbě.

Reference / Naši klienti

Kromě opakovaných výher v projektu TrendEvent jsou pro Fotobednu nejdůležitějším ukazatelem reference od našich klientů. Přečtěte si pár náhodně vybraných.

Jana Omrtova

Fotobedna pobavila nás i naše hosty.

Nejvíc se líbila naší anglické části rodiny, která se krásně vyřádila. Moc děkujeme. Jsme rádi, že jsme si vybrali právě Fotobednu.

Michaela Himmelová

Dobrý den Všichni přátelé jsou z fotek nadšení,

byla to naprostá bomba. Pokud bych pořádala nějakou akci tak jedině s vámi. Skvělá obsluha + celkový přístup vaší firmy. Ještě jednou DĚKUJEME

David Lahr

Parádní!

Fotobedna byla skvělá! Hlavně se nám líbil přístup obsluhy, která dovedla rozpumpovat zábavu. Díky moc!

Galerie fotografií

Podívejte se, jak fotokoutek Fotobedna fotí na akcích. Je těžké poznat, že pozadí je digitálně vložené - klíčované. Fotografie post produkčně neupravujeme, takhle parádně Fotobedna prostě fotí. Najdete zde fotky z různých akcí, kde všude Fotobedna byla.

11. 09. 2020

Svatba Silive a Ota

29. 08. 2020

Míša a Karlos 29.8.2020

29. 08. 2020

Českolipské dožínky v Brništi 2020

Ukázky pozadí

Máme pro vás připravených 1.013 unikátních pozadí, která vložíme za vás díky speciální technologii klíčování. Náš model je samozřejmě pouze ilustrační :-)

Zaujala Vás Fotobedna?

Neváhejte si fotokoutek Fotobedna objednat na vaší akci!

Pošlete nám nezávaznou poptávku a my pro vás vytvoříme nabídku na míru. Firmám nabízíme individuální přístup, pro svatby máme exkluzivní 30% slevy a pro eventové agentury dlouhodobé výhody.

Fotobedna.cz - unikátní fotokoutek

Lesní 542, Vrchlabí 3, 543 03 | IČ: 72950692, DIČ: CZ8104093580

Copyright 2019 Fotobedna.cz - unikátní fotokoutek. Všechna práva vyhrazena.